...Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;;;

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όταν ένας 57χρονος που έπαιζε ερασιτεχνικά μπάσκετ με τους φίλους του στο χώρο των γηπέδων, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρά την βοήθεια των παρευρισκόμενων δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Ο θάνατος του 57χρονου Αιγαλεώτη ήρθε να προστεθεί στα αρκετά άτυχα περιστατικά που έχουν συμβεί στα γήπεδα του Μπαρουτάδικου δημιουργώντας πλέον πολλά ερωτηματικά για την ασφάλεια των αθλούμενων.

Ήδη υπάρχουν καταγγελίες πως υπάρχουν ευθύνες της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Μπίρμπα για την εγκατάλειψη του ιατρείου στο χώρο που σε διαφορετική περίπτωση ένας απινιδωτής μπορεί να είχε σώσει τον άτυχο αθλούμενο.

Η  Αιγαλιώτισα  και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής κ. Εύα Χριστοδούλου της οποίας το όνομα έχει δοθεί τιμητικά στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ , όταν πληροφορήθηκε για το άδικο θάνατο του συμπολίτη μας έκανε την ακόλουθη δήλωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης : 

"Λυπάμαι πολύ. Ντρέπομαι που έχει το όνομα μου ένα αθλητικό κέντρο το οποίο είναι ακατάλληλο. Σήμερα έμαθα το περιστατικό και πέρασα από το αθλητικό κέντρο και πραγματικά με θλίβει η κατάντια του. Δεν έχω λόγια".......


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/6/2015 ΣΤΣ 20.00

ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ : Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ"
Κ. ΣΑΜΙΟΣ : "ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ"
 
Top