....ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ....

ΔΑΚ Αιγάλεω.. Εγκατάλειψη και πόσο κοστίζει ένας ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ που ίσως έσωζε μια ΖΩΗ? 


Συμπολίτης μας έχασε την ζωή του ενώ αθλούταν ερασιτεχνικά στον χώρο του ΔΑΚ στο Μπαρουτάδικο (που ο θεός να το κάνει αθλητικό κέντρο) απο ανακοπή.
Είναι ο μοναδικός χώρος στο Αιγάλεω που προσφέρεται για μαζικό Αθλητισμό.
Σε έναν χώρο οπού τα απογεύματα σφύζει απο ζωή δεν υπάρχει ιατρείο.
Οι μόνες προσπάθειες που έγιναν όταν συνέβη το περιστατικό στον άτυχο άνδρα ήταν απο την συμπαθή φύλακα του σταδίου φέρνοντας ΝΕΡΑΚΙ..
Από όσο γνωρίζω τελευταια φορά που το αίτημα πολιτών και συλλόγων έφτασε στον δήμαρχο για εξοπλισμό του ιατρείου, η απάντηση του δημάρχου ήταν ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!! Και φίλε Δήμαρχε χρήματα ο δήμος Αιγάλεω εχει για να βοηθήσουμε την κυβέρνηση της χωρας μας παραδίδοντας τους τα αποθεματικά του δήμου μας για τους ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΕΣ του ΔΝΤ και δεν έχουμε για έναν ΑΠΙΝΙΔΩΤΉ (που παρεμπιπτόντως το κόστος του ειναι απο 500 έως 800 ευρώ) που ίσως έσωζε την ζωή του Συμπολίτη μας?
Δεν με ενδιαφέρει και με αφήνει αδιάφορο αν καποιοι εκμεταλλεύονται παρόμοια γεγονότα για άλλους σκοπούς...
Αυτό που με απασχολεί ειναι δεν μπορούσατε κ Δήμαρχε να φροντίσετε πρώτα για τις ανάγκες των πολιτών σας και ειδικότερα της νεολαίας μας και μετά να ευαισθητοποιηθείτε και να σας πιάσουν τα ΧΑΪΛΙΚΙΑ σας και να παραδώσετε τα αποθεματικά του Δήμου μας στους θεσμούς? (τρομάρα μας) Να εξοπλίσετε τον μοναδικό χώρο Άθλησης στο Αιγάλεω που προσφέρεται και για μαζικό αθλητισμό? η μήπως έχουμε και άλλους?
Ωραίες κουβέντες και ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ απο Πολιτικάντηδες να σπρώξουμε τη νεολαία μας σε χώρους Αθλητισμού μακρυά απο τους σύγχρονους κινδύνους.....
Εμείς κ Δήμαρχε τι μπορουμε να τους προσφέρουμε σ αυτούς τους χώρους?
Αφού χρήματά δεν έχουμε ούτε για τα πολύ βασικά,
Αφού χρήματα δεν έχουμε, Η έχουμε για τους Θεσμούς! και δεν έχουμε για τα παιδιά μας, για τους Αιγαλειωτες?

ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Egaleo City
 
Top