Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της πρώην Μις Υφήλιος, την οποία αποκάλεσε «αηδιαστική» προτρέποντας την ίδια στιγμή το αμερικανικό κοινό να ρίξει μια ματιά «στο ερωτικό βίντεο» αυτής της γυναίκας, η οποία υποστήριξε ότι την «εξευτέλισε» ο δισεκατομμυριούχος κι έκτοτε προσχώρησε στο στρατόπεδο της Χίλαρι Κλίντον.
Σε μια σειρά tweet, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου καταφέρεται με δριμύτητα εναντίον της Αλίσια Ματσάντο, την οποία η αντίπαλός του, του Δημοκρατικού Κόμματος ανέφερε ως παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Τραμπ τις γυναίκες.
Η πρώην ΥΠΕΞ είχε πει λίγο πριν την λήξη της μεταξύ τους τηλεοπτικής αναμέτρησης τη Δευτέρα το βράδυ ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλέσει την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς από τη Βενεζουέλα «Μις Πίγκυ» και «Μις Οικιακή Βοηθός» επειδή είναι Λατίνα, κατηγορώντας της ότι είχε πάρει βάρος κι είχε χαλάσει το σώμα της.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε ότι είχε προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις και εξοργίστηκε με αυτήν την αναφορά στο παρελθόν του.
«Το να χρησιμοποιεί την Αλίσια Ματσάντο ως ένα πρότυπο αρετής δείχνει σε ποιο βαθμό η Χίλαρι– η διεφθαρμένη– πλανάται πλάνην οικτρά. Η Χίλαρι έχει ξεγελαστεί από μια απατεώνισσα» έγραψε ο Τραμπ σήμερα, λιγότερες από 6 εβδομάδες πριν από τις εκλογές.
«Η διεφθαρμένη Χίλαρι ξεγελάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από την χείριστη των Μις Υφήλιος (που πήραν το στέμμα) στους διαγωνισμούς μου. Η Χίλαρι την χαρακτηρίζει «άγγελο» χωρίς να διασταυρώσει το παρελθόν της, κάτι που είναι φοβερό» πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας διατύπωσε την εικασία ότι η πρώην Πρώτη Κυρία είχε βοηθήσει την Αλίσια Ματσάντο να λάβει την αμερικανική υπηκοότητα προκειμένου να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει προς όφελός της στην πρώτη τηλεμαχία.
«Άραγε η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον βοήθησε την αηδιαστική (εξετάστε το παρελθόν της και το ερωτικό βίντεο που έχει γυρίσει) Αλίσια Μ. να γίνει Αμερικανίδα υπήκοος προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας;» ανήρτησε στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.
Το περιοδικό Politico έγραψε ότι η Ματσάντο είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεριάλιτι τολμηρού περιεχομένου και είχε ποζάρει γυμνή για την μεξικανική έκδοση του Playboy, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν έχει βρει στοιχεία ότι είχε επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
 
Top