ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΧΕΙ   ΜΟΝΟ  ΕΡΩΤΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ :


Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα πολλά ζητήματα που μας αφορούν βρίσκονται σε εξέλιξη ... πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ, τροποποίηση του Καλλικράτη (αρμοδιότητες-πόροι), αξιολόγηση Δομών, νέος τρόπος αξιολόγησης των εργαζομένων, αναγνώριση χρόνου εργασίας από τον Ιδιωτικό Τομέα, τροποποίηση των Ο.Ε.Υ. των Δήμων, κινητικότητα των εργαζομένων στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ. Επίκειται επίσης η 2η αξιολόγηση του Φθινοπώρου όπου προετοιμάζεται η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τις εργασιακές σχέσεις και η τροποποίηση του συνδικαλιστικού νόμου με κύριο στόχο τον περιορισμό των κινητοποιήσεων και της αντιδράσης την εργαζομένων. Ζητήματα για τα οποία αρμοδίως εκ μέρους του Συλλόγου, δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση - ενασχόληση.

Την ίδια στιγμή με τα ζητήματα των εργαζομένων του Δήμου που καθημερινά προκύπτουν ουδείς ασχολείται, δίνοντας εσκεμμένα την αίσθηση σε όλα τα μέλη του Συλλόγου πως καθένας είναι μόνος του απέναντι στην Διοίκηση. 

Αντίθετα ο ρόλος του Σωματείου έχει «πλειοψηφικά» εκχωρηθεί στους «νυν αντιδημάρχους - πρώην συνδικαλιστές» με βασικό εργαλείο χειραγώγησης...τις υπερωρίες!!!

Ακόμη και για τους υποψήφιους - εκπροσώπους των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το δικαίωμα επιλογής εκχωρήθηκε στην Διοίκηση του Δήμου και σε κομματικούς μηχανισμούς, απαξιώνοντας πλήρως τη λειτουργία του Συλλόγου που όλοι ανήκουμε. 

Θυμίζουμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δεν έχει Προεδρείο, ενώ από τα μέσα Απριλίου βρίσκεται σε «διακοπές» αφού δεν έχει συνεδριάσει έως σήμερα καμία φορά, με μόνη εξαίρεση την «παρέμβασή του» για την μετακίνηση του γραφείου του Συλλόγου από τον 2ο όροφο στο «μπουντρούμι» του ισογείου!!!

Οι εργαζόμενοι δεν αρκεί να βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Πρέπει ενεργά όλοι μας να διεκδικήσουμε την ανεξάρτητη λειτουργία του Συλλόγου άμεσα.
Ως «Συνδικαλιστική Ανατροπή» θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε για κάθε ζήτημα όλους τους εργαζόμενους ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα απέναντι στην τακτική «παράλυσης», θα διεκδικήσουμε την τακτική - περιοδική σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, όπως προβλέπει άλλωστε το Καταστατικό του Συλλόγου, όπου και θα θέτουμε προς ψήφιση όλοι τα σημαντικά ζητήματα.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις να συνεισφέρουν σε αυτή την κατεύθυνση δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον ελάχιστο σεβασμό στους εργαζόμενους που υποτίθεται πως εκπροσωπούμε!!!

...ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ...!!!

Αιγάλεω 04-09-2016
Καρακουλάκης Γιώργος (6947610072), Μιχαήλ Δημήτρης (6934911353), 
Σταματόπουλος Σταμάτης (6946821412), Τσούνης Γιάννης (6940820216)
 
Top