Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης
Tύφλα να έχει ο Γεωργαλάς...
Κάθε μέρα τέσσερις με έξη το απομεσήμερο, η δημόσια τηλεόραση μας φλομώνει ΤσιπροΣΥΡΙΖΑίικη προπαγάνδα.
Με την αρχηγία μιας Ακριβοπούλου και βοηθούντος κάποιου Καψώχα παίζεται ένα παιχνίδι προπαγάνδας και παραπληροφόρησης σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Βέβαια για να είναι πιο πειστική η προπαγάνδα, δέχονται δυο άλλες ταλαίπωρες δημοσιογράφοι να παριστάνουν τις φιλοκεντροδεξιά η μια, την φιλοκεντροαριστερά η άλλη.
Θα μου πεις, η ανεργία είναι σκληρή πραγματικότητα κι έτσι οι συμβιβασμοί πολλές φορές δεν έχουν όρια, δεν έχουν πάτο.
Τα ψεύδη που λέγονται και η παραπληροφόρηση δεν έχουν όρια, που όμως συνοδεύονται με συνεχή προσπάθεια κατασυκοφάντησης πολιτικών αντιπάλων και κομμάτων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και καθενός και καθεμίας που αντιστέκεται στην παραπληροφόρηση και στην κακοποίηση της αλήθειας.
Η αναφορά που πιο πάνω κάνω είναι ενδεικτική της καθημερινής κακοποίησης της πληροφόρησης και της αλήθειας από τους ΣΥΡΙΖΑίικους μηχανισμούς.
Τυχαίνει να ξέρω από το παρελθόν τον Βασίλη τον Κωστόπουλο, τον επικεφαλής της ΕΡΤ και λυπάμαι για λογαριασμό του.
Τυχαίνει να θυμάμαι τον έτερο της διοίκησης, τον Χρήστο Λεοντή, μεγαλύτερο από μένα στο ίδιο γυμνάσιο στο Καπετανάκειο στο Ηράκλειο Κρήτης, λυπάμαι και για τον δικό του λογαριασμό.
Λυπάμαι και για τους δυο, που με την δική τους ευθύνη και κάλυψη εκπέμπεται αυτή η μαύρη προπαγάνδα από την δημόσια τηλεόραση, προπαγάνδα που ξεπερνά και αυτήν του Γεωργαλά της δικτατορίας.
Εκείνο όμως που με λυπεί ιδιαίτερα είναι η αφωνία των Δημοσιογραφικών ενώσεων αλλά και των δημοσιογραφικών σχολών των πανεπιστημίων.
Με εκπλήσσει όμως το ότι ούτε τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης ασχολούνται με το θέμα, όταν τα ίδια τα κόμματα και συκοφαντούνται και υβρίζονται.
Είναι γνωστή η τεράστια ανεργία που πλήττει το Δημοσιογραφικό επάγγελμα και είναι γνωστό ότι ο μεγαλύτερος εργοδότης σε δημοσιογράφους είναι το κράτος και η κυβέρνηση, με τα διάφορα γραφεία τύπου.
Υπάρχουν όμως και όρια κι αυτά καθορίζονται από τα όρια υπεράσπισης της Δημοκρατίας, τα όποία οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν υποτάξει στο έλεος της πιο ακραίας παραπληροφόρησης.
Επιτέλους ας αντιληφθούν και ας ξυπνήσουν, διότι σιγά σίγα διολισθαίνουμε σε εικονική Δημοκρατία.
Είναι καιρός να αφυπνιστούν τα Δημοκρατικά ανακλαστικά όλων, ας το αντιληφθούμε επιτέλους, ας το αντιληφθούν εκείνοι και ιδιαίτερα τα κόμματα που από παράδοση ήσαν οι υπερασπιστές του κράτους δικαίου, των Δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του Ελληνικού λαού.
Αφυπνισθείτε!!!!!
 
Top