Ένα κράτος αλητήριο και ανάλγητο, "παγιδεύει" και προσβάλλει τους πολίτες του. Όχι κύριε Σπίρτζη, οι πολίτες δεν είναι τζαμπατζήδες. Όμως, όταν κρατάς τις πόρτες ανοιχτές επί μήνες (αλήθεια, πόσες φορές ανακοίνωσες ότι κλείνουν τάχατες οι πόρτες και πόσες φορές δε διαψεύσθηκες;) τί περιμένεις να κάνει ο πολίτης; Εσύ δοκίμασες ποτέ να κτυπάς το εισιτήριό σου σε πόρτες ανοιχτές; Ξέρεις πόσο ηλίθιος θα ένοιωθες; Αφού ήθελες να κλείσεις τους Αμπελόκηπους, έπρεπε να βγάλεις μία ανακοίνωση από προχθές ή από χθες, ότι θα κλείσουν.
Όχι κύριε Σπίρτζη. Οι πολίτες δεν είναι τζαμπατζήδες. Εσύ είσαι ανίκανος να τηρήσεις μία ημερομηνία και να θέσεις ένα σύστημα σε εφαρμογή. Και ζημίωσες τους φορολογούμενους με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Οι πολίτες δεν είναι τζαμπατζήδες κύριε Σπίτζη. Απλά, εσύ είσαι ανόητος. Και αν έχεις τσίπα (αν, λέμε, αν) να ζητήσεις συγνώμη.
------------------
Ουρές στο μετρό Αμπελοκήπων: Έκλεισαν οι μπάρες και έτρεχαν να βγάλουν εισιτήριο
Πανικός προκλήθηκε στο σταθμό του μετρό στους Αμπελοκήπους, το πρωί της Τρίτης, όταν έκλεισαν αιφνιδιαστικά οι μπάρες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν από τον σταθμό οι επιβάτες που είχαν κάνει την επιλογή να μετακινηθούν με το μετρό χωρίς εισιτήριο.
Αποτέλεσμα της ενεργοποίησης ήταν να εγκλωβιστούν τόσο οι επίδοξοι επιβάτες των συρμών που δεν είχαν αγοράσει εισιτήριο, αλλά ταυτόχρονα να... αποκλειστούν και όσοι τζαμπατζήδες είχαν χρησιμοποιήσει το μετρό χωρίς να πληρώσουν αφού δεν διέθετεαν εισιτήριο για να ανοίξουν τις μπάρες και να βγουν από τον σταθμό «Αμπελόκηποι».
Έτσι δημιουργήθηκαν ξαφνικά τεράστιες ουρές στις μπάρες, στα γκισέ των εισιτηρίων αλλά και στα ηλεκτρονικά μηχανήματα, από ανθρώπους που βιάζονταν να βγάλουν ένα εισιτήριο για να πάνε στη δουλειά τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμα και στις 12:00 υπήρχαν ουρές άνω των 25 ατόμων που περίμεναν να βγάλουν εισιτήριο.

 
Top