...ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ...

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΑΛΕΩ!

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΟΡΕΣΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΠΟΥ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩΤΩΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ...

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ(ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ  ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε πανηγυρικό κλίμα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/2, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας για το 2018 των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιγάλεω.
Λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα και μόλις η εκδήλωση είχε ξεκινήσει, έδωσε το παρόν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ιδιαίτερα ευχάριστη και θετική έκπληξη στον κατάμεστο, παρά τη βροχή και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, χώρο της εκδήλωσης.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ, έγινε δεκτός μέσω χειροκροτημάτων από τα μέλη του κόμματος οι οποίοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να του ευχηθούν σύντομα να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού έκανε μία μικρή ιστορική αναδρομή στα γεγονότα που τον συνδέουν με το Αιγάλεω, από το 2003 ως υποψήφιος Βουλευτής για πρώτη φορά, την εκλογή του στην πρώτη θέση της Β’ Αθηνών και τις επισκέψεις του ως Υπουργός, έως και την πρόσφατη ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  έστειλε πολιτικά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.
Δίνοντας ισχυρό μήνυμα ενότητας της παράταξης, συνεχάρη τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ στο Αιγάλεω, για το δυναμισμό τους και για το έργο που επιτελούν στην πόλη.  Κάλεσε σε εγρήγορση τα μέλη του κόμματος και ζήτησε να είναι όλοι έτοιμοι, δίπλα στις κομματικές οργανώσεις, να δώσουν τη μάχη στις επόμενες εκλογές, για να βγει χώρα από τα αδιέξοδα που δημιουργεί η καταστροφική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ– ΑΝΕΛ.
Στον σύντομο και περιεκτικό χαιρετισμό του, αναφέρθηκε και στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «Δεν πρόκειται να δεχθώ η ιστορία αυτής της παράταξης να διασύρεται από τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες». «Όλα στο φως αλλά με κανόνες. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Δεν μας τρομάζουν οι παρακρατικές μέθοδοι ενός καθεστώτος που καταλαβαίνει ότι ψυχορραγεί και θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία», συμπλήρωσε.
Η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Αιγάλεω, κα Μιρέλλα Πουλάκου, παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε ολόψυχα τον πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για το «δώρο», που όπως είπε, έκανε με την παρουσία του στην πόλη μας.
Εμφανώς συγκινημένη και ιδιαίτερα χαρούμενη, κάλεσε με τη σειρά της σε ενότητα όλα τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης στην τοπική μας κοινωνία, μακριά από μεμονωμένες, διχαστικές φωνές, που δεν ενδιαφέρονται για το συλλογικό καλό και επιδιώκουν να ικανοποιήσουν ιδιοτελείς σκοπούς. Καταχειροκροτούμενη από τους παρόντες κάλεσε τον ιερέα να ευλογήσει τη Βασιλόπιτα και ακολούθως όλους τους βουλευτές, τα στελέχη της κεντρικής διοίκησης και της κομματικής ιεραρχίας να κόψουν τα κομμάτια τους και να ανταλλάξουν ευχές για ένα ευλογημένο, χαρούμενο και υγειές νέο έτος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
  • Βουλευτές Επικρατείας, κ.κ. Θ. Φορτσάκης, Ν. Κεραμέως
  • Βουλευτές Β’ Αθηνών κ.κ. Γ. Κουμουτσάκος, Γ. Γιακουμάτος, ο πρ. Υπουργός Π. Παναγιωτόπουλος, εκπρ. της Βουλευτή Α. Ασημακπούλου
  • Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας
  • Tα μέλη Π.Ε. κ.κ. Θ. Δόντσιος (Σύμβουλος προέδρου), Κ. Κυρανάκης (Aναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ), Ντ. Πάλλη (Πολιτευτής), Μ. Γραφάκος (Αναπλ. Γραμματέας Προγράμματος), Δ. Μαραβέλιας (πρ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Περ. Σύμβουλος), Μ. Καφετζή (Πολιτευτής)
  • Γραμματείς: κ.κ. Τ.Γαϊτάνης (Τοπικής αυτοδιοίκησης), Β. Ξυπολιτάς (Παραγωγικών  Τομέων)
  • Αν. Γραμματείς: κ.κ. Λ. Παπαγεωργίου (Παραγωγικών Τομέων και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω), Κ. Γούλας (Οργανωτικού)
  • Νομαρχιακή-ΔΗΜΤΟ : κ.κ. Σ. Παπαστεργίου (Τομεάρχης Α’ Πειραιώς & Νήσων), Π. Σταμπουλής (Τομεάρχης Β’5 ΝΟΔΕ), Γ. Κώττης (Πρόεδρος Β’5 ΝΟΔΕ), Σ. Σαμπαζιώτης (Υπεύθυνος Οργάνωσης Β5 ΝΟΔΕ),Ελ. Τσικνιαδοπούλου (Υπευθ. Γυναικών Β5 ΝΟΔΕ), Γ. Αυγερόπουλος (Υπευθ. Αθλητισμού Β5 ΝΟΔΕ), Μ.Σαπέλα (Πρόεδρος ΝΔ Αγ.Αναργύρων), Λ.Καλαμοτουσάκης (Πρόεδρος Ν.Δ. Περιστερίου), Αθ. Ευγενίδη (Αντιπρόεδρος Ν.Δ. Μαραθώνα), Π. Ντουντούμης (πρ. Πρόεδρος Β8 ΝΟΔΕ & πρ. Δημ. Συμβ. Αιγάλεω), Ελ. Κολαϊτη (πρ. Υπεύθυνη γυναικών Β8 ΝΟΔΕ), Μ. Βουγιουρδή (πρ. Πρόεδρος Β8 ΝΟΔΕ & Δημ. Συμβ. Αιγάλεω), Γ. Πετρίδης (Αντιπρόεδρος ΝΔ Αγ. Βαρβάρας), Β. Κακκάλη & Iορδ. Αντωνιάδης (μέλη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Χαιδαρίου)
  • Πολιτευτές : κ.κ. Κ. Δαμουλιάνου (& Δημ.σύμβουλος Ν. Σμύρνης), Σ. Ησαϊας (& Δημ. σύμβουλος Αγ. Παρασκευής)
  • Αυτοδιοικητικοί: κ.κ. Π. Μερκουράκη (Επικεφαλής Δημ. Παρατάξης & Δημ. Συμβ. Αιγάλεω), Γ. Γκίκας (Επικεφαλής Δημ. Παρατάξης & Δημ. Συμβ. Αιγάλεω), Δ. Μπογράκος (Επικεφαλής Δημ. Παρατάξης & πρ. Αντιδήμαρχος Αιγάλεω), Ηλ. Μάνδρος (Δημ.Συμβουλος Αιγάλεω), Ν. Καλαντζής (Δημ. Σύμβουλος Γέρακα-Παλλήνης & πρ. Ένωσης Νέων Αυτ/κων Ελλάδος), Ν. Λεβετσοβίτης ( Δημ. σύμβουλος Γλυφάδας & επικεφαλής παράταξης ΕΕΑ), Γ. Καραχάλιος (πρ. Αντιδήμαρχος Αιγάλεω ), Δ. Κορμπά (πρ. Αντιδήμαρχος Αιγάλεω)., Γ. Γραμμένος (πρ. Δημ. Σύμβολος Αιγάλεω), Ανδ. Μπαλιώτης (πρ. Δημ. Σύμβουλος Αιγάλεω)
  • Σύλλογοι: κ.κ. Θ. Μητρόπουλος (πρ. Πρόεδρος ΠΑΕ Αιγάλεω), Γ. Μπαλατσούρας (Πρόεδρος  Δωρικής Αδελφότητας), Γ. Μαθιουδάκης (Πρόεδρος φίλων ΕΛΑΣ)
  • κ.Γ. Γιαρέντης (πρ. Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ)
  • κ. Δ. Τσαγδή (πρ. Διοικ. «Αμαλία Φλέμινγ»)
  • Φωτογραφική Κάλυψη: “Studio Axileas” – Μαίρη Σαλογιάννη
 
 
Top