Stefanos Kavallierakis 
Αφού το πρωί έκανε τον κλοουν σε τηλεοπτικά στούντιο φορωντας νιτσεραδες μετά διαμαρτύρεται στο τουιτερ, 17 φέρετρα και επιπλέον ανευθυνουπευθυνοι που ξεφτιλίζουν μέχρι και το θάνατο.


George Athanatios Tsoukaladakis
Θα τρελαθώ.
Ο συριζαιος αντιπεριφερειάρχης Καραμέρος τωρα στο στούντιο του ΣΚΑΙ με κίτρινο γιλέκο εργοταξίου -πεντακάθαρο- φυσικά!
Η γελοιότητα σε αυτή τη χώρα δεν έχει πάτο.
Τι ζούμε ρε παιδιά;;

Yannis Koutsomitis
Το σημερινό ρεζιλίκι του "οικολόγου" Καραμέρου και οι ξεφτίλες "οικολόγοι" Υπουργοί Τσιρώνης και Δημαράς, καταδεικνύουν το δραματικό πολιτικό κενό στο χώρο της σοβαρής πράσινης οικολογίας στη χώρα.
Κάθε καραγκιόζης τεταρτοδιεθνιστής καριερίστας βάφτιζε τον εαυτό του "οικολόγο" και εμφιλοχωρούσε στο πολιτικό σύστημα, με αποτελέσμα να δυσφημιστεί τελικά κάθε έννοια οικολογικής πολιτικής πρότασης. Να θυμηθούμε και το άλλο το νούμερο, τον δήθεν οικολόγο Παπανικόλα, "ηγέτη" των Οικολόγων Ελλάδας και ιδιοκτήτη του "τηλεοπτικού σταθμού" ΤηλεΦως, που καταπάτησε συχνότητα και κατάφερε στο τέλος να την μοσχοπουλήσει στον Κουρή για να προκύψει το Kontra Channel.
Σε μια χώρα με τεράστια περιβαλλοντικά ζητήματα, προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες, τον προοδευτικό οικολογικό πολιτικό λόγο τον καπηλεύτηκαν αυτά τα σούργελα.
Είναι περισσότερο από προφανής η ανάγκη για μια νέα σοβαρή, ρεαλιστική και προοδευτική πράσινη πολιτική πρόταση για τη χώρα.

Σπύρος Σούρλας
Ο Καραμέρος αντιπεριφερειάρχης της Δούρου σε show απύθμενης γελοιότητας στον ΣΚΑΙ.....Φόρεσε και νιτσεράδα για να δείξει ποσο 'καιγεται' με τους πλημμυροπαθείς..
Αν δεν υπήρχαν 19 νεκροί ,θα προκαλουσε γέλιο..Τωρα προκαλεί αφωνια σε καθε αξιοπρεπή άνθρωπο
Υ.Γ Τώρα δεν ειναι 'βοθροκαναλο' ο ΣΚΑΙ φυσικά..

Σταμάτης Ταχλιαμπούρης
Πόσο σούργελα ποια???
Μετά το μακιγιάζ της Δούρου με μουτζούρα από τις φωτιές είδαμε και αυτό...


Andreas Psycharis
Λαικιστης ή απλά καραγκιόζης ο αντιπεριφερειάρχης που εμφανίστηκε στην τηλεόραση με νιτσεραδα; Στενός συνεργάτης της Δούρου φυσικά


Δημήτρης Παπαδημητρίου
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.
Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ-ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΓΙΛΕΚΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
 
Top