ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

ΘΕΡΙΕΥΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ...

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ...


 Από fonaklas.blogspot.gr
Γατα ο κοντος ....εχει δει αρχηγους να ερχονται και να φευγουν στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ο ΚΟΥΛΗΣ τσιμπησε και εβγαλε ανακοινωση οτι κοβει τον γυιο του ΤΡΑΓΑΚΗ  και ΟΧΙ καποιο αλλο μελος της οικογενειας ΤΡΑΓΑΚΗ....

Ο κοντος γατος ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ  ειχε στον νου του να κατεβασει την ΚΟΡΗ του ΥΠΟΨΗΦΙΑ και ΟΧΙ τον γυιο του γιατι εχει στρωμενη δουλεια και δεν το κατεχει το αθλημα..
ΕΤΣΙ κλειδωσε την υποψηφιοτητα της κορης του..η οποια ειναι μαζι του ως υπαλληλος στην ΒΟΥΛΗ και της μαθαινει τα μυστικα...της πολιτικης..
ΔΕΙΤΕ τι λεει η ανακοινωση ..δεν αποκλειει τα ΜΕΛΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ..ετσι τον εβαλε στην παγιδα ο κοντος και θα δεν θα μπορει να την αρνηθει ο ΚΟΥΛΗΣ
.Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ..
κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος». 
 
Top