«Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός»


Κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στη συνέχεια περιόδευσε στα εμπορικά καταστήματα και κατόπιν μίλησε σε συγκέντρωση


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.... Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε σήμερα το Κερατσίνι.


Αφού κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στη συνέχεια περιόδευσε στα εμπορικά καταστήματα, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου Ν. Πέτσα και Γ. Χαιρέτα. Στον διάλογό της με τους εμπόρους και τους εργαζόμενους στις εμπορικές επιχειρήσεις του Κερατσινίου η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «βαρύς ο λογαριασμός για τους μικρομεσαίους που έχουν γονατίσει. Είναι στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης. Θέλουμε και μπορούμε να στηρίξουμε τη μικρή και μεσαία ελληνική επιχείρηση, τη μεσαία τάξη, τη μεσαία ελληνική οικογένεια. Είμαστε έτοιμοι για τις μεγάλες ανατροπές που πρέπει να γίνουν στο κράτος, στη φορολογία και στο ασφαλιστικό για στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να δοθούν κίνητρα, να δημιουργήσουμε δουλειές. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη παρουσίασε αναλυτικές προτάσεις στη ΔΕΘ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καταθέσαμε τροπολογία για τον ακατάσχετο λογαριασμό που όμως δεν ψηφίστηκε». 


Στη συνέχεια μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών όπου τόνισε: «Είναι σημαδιακό ότι το 2015 ξεκινήσαμε από εδώ, από το Κερατσίνι. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία και την αγάπη σας. Είμαστε ενωμένοι και ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη. Παλέψαμε για την περιοχή με αναπλάσεις και πολλή δουλειά. Αυτή η επίσκεψη συμπίπτει με μια τρομερή οικολογική καταστροφή που δεν ήρθε από τον ουρανό, ήρθε λόγω της ανικανότητας και της αδυναμίας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Τέρμα λοιπόν με τα ψέματα, τέρμα με τις αυταπάτες. Και ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο. Εμείς δεν βολευόμαστε με τις αδικίες και τις ανισότητες. Ο δικός μας προορισμός ήταν και θα είναι να χτυπήσουμε τις αδικίες, να παλέψουμε για να μικρύνουμε τις ανισότητες. Στόχος μας η πραγματική, προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Εμείς δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός, δεκανίκια ας αναζητήσουν αλλού».
 
Top