ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 10.000 ΧΙΛΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον σκιτσογράφο Αρκά ως ...νοσταλγό της χούντας!
«Ο σκιτσογράφος μείζονος αναφοράς της ακροδεξιάς πια Νέας Δημοκρατίας, απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών. Αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα», γράφει προκλητικά σε ανάρτησή της στα social media.
Πρόκειται για την ίδια βουλευτή που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συμμετάσχει στην εθνικιστική φιέστα Καμμένου στο Καστελόριζο, στην οποία συμμετείχαν μόνο η ίδια με την Ελένη Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ), οι ΑΝΕΛ και οι χρυσαυγίτες Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης.
Μάλιστα η βουλευτής φωτογραφήθηκε με ...άνεση και υπερηφάνια δίπλα στα στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης, ενώ λίγο καιρό είχε συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... 

Ξέχασε την «βόλτα» στο Καστελόριζο με τους ακροδεξιούς και τους νεοναζί:

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

Εδώ μεταξύ του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής και του Πάνου Καμμένου (ΑΝΕΛ).Εδώ μεταξύ του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής και του Πάνου Καμμένου (ΑΝΕΛ).

 
Top