Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος του 48χρονου Γιάννη από το Αιγάλεω που του στοίχισε τη ζωή;
Ένα προσωπικό δράμα φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από το τραγικό περιστατικό με το χαμό του 48χρονου Γιάννη ηλεκτροσυγκολλητή στο Αιγάλεω ο οποίος έχασε τη ζωή του από αιμορραγία μετά την πτώση του μπροστά στην είσοδο του σπιτιού του.
Ο 48χρονος Γιάννης ήταν άνεργος εδώ και χρόνια ενώ πριν από περίπου δύο χρόνια έχασε τη μητέρα του, γεγονός που του στοίχησε πολύ και τον οδήγησε στην «αγκαλιά» του αλκοόλ.
Μοναδική του συντροφιά είχε γίνει πλέον το καφενείο στο Αιγάλεω αν και συγγνείς που έμεναν κοντά στο σπίτι του, του έδιναν τακτικά ένα πιάτο φαγητό.
Οι γείτονες μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί που κοίταζε την δουλειά του και δεν ενοχλούσε κανέναν «παρά μόνο τον εαυτό του», αναφερόμενοι στις ποσότητες αλκοόλ που κατανάλωνε για να αντιμετωπίζει τους προσωπικούς του δαίμονες.
Το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας ο άτυχος 48χρονος Γιάννης έφτασε έξω από το σπίτι του, παραπάτησε και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Ο ίδιος, όμως, δεν εκτίμησε σωστά την κατάστασή του, σηκώθηκε όρθιος αλλά μετά από μερικά βήματα παραπάτησε από τη ζάλη και έπεσε ξανά.
Τελικά κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά μέχρι το σπίτι του και αποκοιμήθηκε, κίνηση που ίσως του να του στοίχισε τη ζωή καθώς εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αν δεν είχε κοιμηθεί με ανοιχτή πληγή και αν είχε ζητήσει βοήθεια, τότε ίσως και να μην έχανε τη ζωή του.
Πως εντοπίστηκε ο 48χρονος Γιάννης από το Αιγάλεω:
Τον άτυχο Γιάννη αναζήτησαν μια ημέρα μετά, το μεσημέρι της Τρίτης, η νύφη του μαζί με την ανιψιά του όταν θέλησαν να του πάνε ένα πιάτο φαγητό.
Οι δύο γυναίκες με το που έφτασαν στην είσοδο του κτηρίου στο οποίο έμενε ο 48χρονος έπαθαν σοκ από το αίμα που είδαν.
Αμέσως η νύφη ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες προκειμένου να πάνε πάνω στο διαμέρισμα του αλλά όταν κατάφεραν αν μπουν μέσα βρήκαν τον άτυχο Γιάννη νεκρό και στη συνέχεια ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.
Ήταν τέτοια η ταραχή τους όταν αντίκρισαν νεκρό μέσα στο αίμα τον άτυχο ηλεκτροσυγκολλητή που στην αρχή θεώρησαν όλοι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Οι συγγενείς του άτυχου 48χρονου βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τους βρήκε τέτοιο κακό.


Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2017/02/48xronos-giannis-aigaleo/#ixzz4YYeiPji6
 
Top