Από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περισσότερα από 200 πλοία βυθίστηκαν στα μυστηριώδη νερά της λίμνης Poyang, ( Πογιάνγκ ) η οποία είναι γνωστή ως το Κινεζικό Τρίγωνο των Βερμούδων!!!! Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα πολλά πλοία και πάνω από 1.600 άνθρωποι εξαφανίστηκαν με πάνω από 30 επιζώντες όπου σήμερα είναι εντελώς τρελοί!!!!.

Η λίμνη Πογιάνγκ είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στην Κίνα, και βρίσκεται στην επαρχία Jiangxi – Ζιάνγκσι στα νοτιοανατολικά της Κίνας!!!! Το πραγματικό μέγεθος της λίμνης είναι δραματικά μεγάλο!!!! Σύμφωνα με το Encyclopædia Britannica ( Εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα – https://www.britannica.com/ ) είναι 1.385 τετραγωνικά μίλια ( 3.585 τετραγωνικά χιλιόμετρα ), αλλά η ακριβής μέτρηση είναι αδύνατη, διότι η διαφορά μεταξύ του επιπέδου των πλημμυρών και χαμηλό επίπεδο νερού είναι μερικές φορές όσο τα 8 μέτρα !!!! ”

Σύμφωνα με το τμήμα που ασχολείται με τις θαλάσσιες υποθέσεις, μεγάλα πλοία με ωφέλιμα φορτία τόσο βαριά όσο 2.000 τόνοι έχουν βυθιστεί στην λίμνη!!!! Στις 3 Αυγούστου, 1985, 13 πλοία χάθηκαν σε μία μόνο ημέρα, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός στην ναυτική ιστορία αλλά και σε όλο τον κόσμο ειδικά σε λίμνες καθιστώντας το πραγματικό τρίγωνο των Βερμούδων νηπιαγωγείο μπροστά σε αυτήν την λίμνη!!!!

Οι επιστήμονες προσπαθούν να διαλευκάνουν τα μυστήρια τις λίμνης για χρόνια, αλλά παρόλες τις έρευνες δεν απέφεραν κανένα συγκεκριμένο συμπέρασμα!!!!


Το Ινστιτούτο Γεωγραφίας και Λιμνολογίας Nιανζγίν – http://english.niglas.cas.cn/ έχει αφιερωθεί στην εξερεύνηση και διερεύνηση τις λίμνης τα τελευταία χρόνια!!!! Ο Jiahu Jiang ( Ζιάου Ζιάνγκ ) ένας ερευνητής στο ινστιτούτο, είπε ότι είναι αδιανόητο ότι δεν υπάρχουν πουθενά συντρίμμια πλοίων ή θυμάτων και ποτέ δεν βρέθηκαν κάτω από τα νερά κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων αποστολών που πραγματοποιήθηκαν, ακόμη και ας είναι αναρίθμητα τα πλοία που είναι γνωστό ότι έχουν εξαφανιστεί!!!! Δηλαδή πουθενά στον πάτο της λίμνης δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ναυάγιο αλλά και ούτε ένας πνιγμένος από αυτά!!!!

Ως αποτέλεσμα, ένα αινιγματικό συμπέρασμα που συνάγεται από τα στοιχεία είναι ότι κάθε φορά που ένα πλοίο εξαφανίζεται, ο καθένας επί του σκάφους εξατμίζεται με το πλοίο και δεν αφήνει κανένα στοιχείο πίσω του!!!!




Δορυφορική εικόνα της Poyang λίμνη. (Εικόνα: Το Παρατηρητήριο της Γης της NASA , μέσω του Wikimedia Commons / CC0 1.0 )



Σύμφωνα με τον Ζιάνγκ, ο ιαπωνικός στρατός που εισέβαλε στην Κίνα κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου αντιμετώπισε επίσης μια ατυχία στη λίμνη αυτήν!!!! Στις 16 Απριλίου 1945, ένα ιαπωνικό φορτηγό πλοίο που ζύγιζε πάνω από 2.000 τόνους βυθίστηκε στην λίμνη!!!!! Το πλοίο ήταν πλήρως φορτωμένο με θησαυρούς και αντίκες που κλάπηκαν από τους Κινέζους πολίτες!!!! Το πλοίο βυθίστηκε στη λίμνη και κανένας από το πλήρωμα δεν ξέφυγε από την τραγωδία!!!! Μετά την είδηση ​​αυτή ότι το πλοίο βούλιαξε, οι Ιάπωνες διέταξαν το ναυτικό της να σπεύσει κοντά για να σώσει το πλοίο!!!! Το πλοίο που έφτασε για βοήθεια βούλιαξε και αυτό!!!! Μόνο ένας δύτης κατάφερε να βρει το δρόμο της επιστροφής προς την ακτή, αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε να μιλήσει…είχε τρελαθεί τελείως!!!!

Ο επιζών έμοιαζε να έχει πληχθεί από ακραίο τρόμο!!!! Ο ίδιος οδηγήθηκε στην τρέλα από άγνωστους λόγους!!!! Στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η κινεζική εθνικιστική κυβέρνηση προσπάθησε να σώσει το πλοίο για μια ακόμη φορά!!!! Αυτή τη φορά, ζήτησαν βοήθεια από τον Edward Boer ( Εντουαρντ Μπόερ ) ένα διάσημο αμερικανικό δύτη και διασώστη των εμπειρογνωμόνων των ΗΠΑ!!!! Το καλοκαίρι του 1946, Ο Μπόερ οδήγησε μια ομάδα κατάδυσης και ξεκίνησε το έργο διάσωσης στα νερά, αλλά τίποτα δεν βρέθηκε μετά από έναν μήνα συνεχής αναζήτησης!!!! Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, αρκετοί δύτες μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν παρόλο ότι οργανώθηκαν ομάδες διάσωσης!!!!

<< Αν κάποιος είχε επιζήσει ένα ατύχημα στα ύδατα αυτά, θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο εύκολο να εντοπίσουμε την αιτία! Ωστόσο, αυτό δεν είναι απλά η περίπτωση “, δήλωσε ο Ζιάνγκ!!!! Δεδομένου ότι κανείς δεν ήταν και δεν είναι σε θέση να κάνει οποιεσδήποτε λογικές εξηγήσεις για τα μυστήρια μετά από τόσες δεκαετίες, η περιοχή της λίμνης έχει το παρατσούκλι << Περιοχή φάντασμα >>!!! Οι κάτοικοι της περιοχής από αρχαιοτάτους χρόνους κάνουν λόγο για ιδιαίτερα τέρατα λίμνης, αλλα και για ΑΤΙΑ αλλά και εσωγήινους!!!! Μάλιστα υπάρχει ολόκληρη ιστορία για τους << Ρεν Λανκγ -人狼 >> Λυκάωνες – Λυκάνθρωπους όπου πριν 1.000 χρόνια πίσω έβγαιναν και έμπαιναν από την λίμνη λέγοντας σε κάποιους ντόπιους ότι ήταν μια είσοδο για την Μέση Γη!!!! Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί που είχαν πει κάτι τέτοιο… αφήνοντας να διανοηθεί ότι είναι μια πύλη για άλλες διαστάσεις!!!!

Τι προκαλεί περαιτέρω ίντριγκα γύρω από την περιοχή που είναι η γεωγραφική θέση της λίμνης!!!! Βρίσκεται στην περιοχή 30 μοίρες βόρεια!!!! Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι συνδέουν το μυστήριο των υδάτων αυτών με άλλα άλυτα μυστήρια κεντραρισμένα γύρω από το γεωγραφικό πλάτος 30 μοιρών βόρεια, όπως το Τρίγωνο των Βερμούδων στον Ατλαντικό Ωκεανό και τις πυραμίδες στην Αίγυπτο!!!

Μια προσπάθεια σε μια επιστημονική εξήγηση αποδίδει τα ναυάγια στην επιρροή των μεγάλων υδρόβιων πλασμάτων!!!! Για παράδειγμα, νερό ​​δελφίνια των υδάτων του ποταμού Πογιάνγκ και τις λίμνης αλλά και τις λίμνης Yangtze ( Γιάνγκτζε ) θα μπορούσε να ανατρέψουν μερικά από τα πλοία, αλλά αυτή η εξήγηση δεν ευσταθεί, δεδομένου ότι τα δελφίνια δεν είναι αρκετά ισχυρά για να βουλιάξουν πλοία που ζυγίζουν δεκάδες ή χιλιάδες τόνους!!!!



Υπάρχουν πολλές αναφορές για δράκους, ναι πραγματικούς δράκους τεραστίων διαστάσεων σε πολλές λίμνες και ποταμούς στην Κίνα!!! Και τα δυο αυτά βίντεο δείχνουν κάτι τέτοιο!!!! Βέβαια δεν είναι δράκοι ή μήπως!;! Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι αλλά οι διαστάσεις τους είναι τιτάνιες!!!! Τώρα που η Κίνα έχει ανοίξει τις πύλες τις στην δύση όλο και πιο πολλά περίεργα εμφανίζονται και τα βλέπει όλος ο κόσμος!!!! Το μόνο κοινό που δεν έχει με το τρίγωνο των Βερμούδων είναι ότι δεν έχει ατυχήματα με αεροπλάνα!!!! Δηλαδή να έχουν χαθεί ανεξήγητα αεροπλάνα μέσα της ….μέχρι τώρα βέβαια!!!!

Τι μπορεί να γίνεται σε αυτήν την τεράστια λίμνη!;! Να είναι μια πύλη για άλλες διαστάσεις!;! Μήπως περιέχει πραγματικά τέρατα που λένε οι ντόπιοι!;! Μήπως δράκους!;! Η εξωγήινους ή ακόμα και εσωγήινους!;! Και γιατί να φτιαχτεί από την κινεζική κυβέρνηση ολόκληρο ινστιτούτο για την διεξαγωγή έρευνας προς αυτήν για αυτά τα φαινόμενα!;! Τι ξέρουν οι κινέζοι που δεν το ξέρει κανείς άλλος!;!

Αν κάποιος ψάξει καλύτερα την περιοχή εκεί….να ψάξει όμως καλά!!!! Πολύ καλά!!!! Θα δει …ότι υπάρχει μια βάση όπως η περιβόητη βάση 777 στην ανταρκτική που πρώτοι παγκοσμίως είχαμε αναφέρει…..!!!! Τι βάσεις είναι αυτές!;! Χμμμμμμ!!!! Το μόνο προς το παρόν που μπορώ να αναφέρω για αυτές είναι ότι στο μέλλον έρχεται ένα άρθρο πρώτης παγκόσμιας αποκλειστικής αναφοράς που θα αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά και πάλι!!!!

Αυτά τα λίγα είχα να σας πω για την λίμνη Πογιάνγκ, αυτά τα λίγα γνωρίζουμε ως τώρα από τις έρευνες μας…κάποια όμως δεν ήταν λίγα ως αναφορές!!!! Ότι νεότερο έχουμε θα σας το ανακοινώσουμε!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!



ΙΝVISIBLE LYCANS TEAM!!!
 
Top