Περίπου 100.000 Αμερικανοί ζητούν από την Μελάνια Τραμπ να ακολουθήσει τον εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο και να φύγει από τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον Independent.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γιο της έως ότου εκείνος τελειώσει τη σχολική χρονιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κόστος για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ θα κοστίσει στους φορολογούμενους 1.000.000 δολάρια την ημέρα.

Κάτοικοι της Νέας Υόρκης υπέγραψαν αίτηση και ζητούν από τον κυβερνήτης της πόλης Andrew Cuomo και τον δήμαρχο Bill De Blasio να αρνηθούν να πληρώσουν αυτό το ποσό για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ.

«Οι φορολογούμενοι της Νέας Υόρκης αρνούνται να πληρώσουν ένα εκατ. δολάρια την ημέρα για να μείνει. Αν αυτή είναι η απόφαση της τότε κάποιος από τους Τραμπ πρέπει να τα πληρώσει. Όχι οι φορολογούμενοι της Νέας Υόρκης. Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γίνουν δρόμοι, σχολεία, μεταφορές, υποδομές υγείας, νέες θέσεις εργασίας και για άλλα που χρειάζεται η πόλη μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο διαμαρτυρίας.

 

 
Top