Πραγματοποιήθηκε συνάντηση Mελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Mελών του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής και Mελών του ...
Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη, διεκδικώντας την παραμονή στην εργασία όλων όσων εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια βάσει προσωρινών πινάκων του Α.Σ.Ε.Π.

Στη συνάντηση διευκρινίστηκε πως οι εργαζόμενοι αυτοί εργάζονται περίπου επτά (7) χρόνια στους Δήμους, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και σήμερα απολύονται.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης δεσμεύτηκε άμεσα για κατάθεση τροπολογίας με την οποία θα εξασφαλίζεται η παραμονή στην εργασία των εργαζομένων αυτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Παρουσίασε δε σχέδιο τροπολογίας η οποία ζητήσαμε να κοινοποιηθεί στην Ομοσπονδία προκειμένου να διασφαλιστεί πως θα καλύψει όλες τις περιπτώσεις εργαζομένων απολυμένων ή μη, μιας και χρίζει νομοτεχνικών βελτιώσεων.

Οι εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τόνισαν πως μόνη επιλογή για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων προσωπικού είναι η διεκδίκηση και ο αγώνας για άνοιγμα των προσλήψεων και κάλυψη των αναγκών με μόνιμο προσωπικό!!!
 
Top