Ξεκινάμε (αν "δεις" τον εαυτό σου μέσα σε κάποιον από αυτούς, μην το πάρεις προσωπικά!).

1) Μην αράζετε μπροστά ή πάνω από τον πάγκο με τα βάρη. Ακόμα κι αν λείπουν όλες οι μπάρες από πάνω, κάποιος θα θέλει να τον χρησιμοποιήσει για να βγάλει κάποια άσκηση.

2) Η αποστολή SMS και selfies στο Facebook από το smartphone σας, μέσα στο γυμναστήριο, δεν θα σας βοηθήσει να φουσκώσετε τους μύες σας. Εντάξει, είναι σίγουρα cool να χρησιμοποιείτε το κινητό σας ενώ σηκώνετε βάρη, ωστόσο δεν είναι φρόνιμο, τόσο για εσάς, όσο και για εκείνους που περιμένουν να πάρουν σειρά στο όργανο, να βρίσκεστε μπροστά από αυτό, ενώ τραβάτε φωτογραφίες!

3) Μην ουρλιάξετε ή βγάλετε άναρθρες κραυγές από την πρώτη επανάληψη, καθώς... θα ακολουθήσουν άλλες 10! Πιστέψτε μας πως κανείς δεν θα εκνευριστεί αν το κάνετε προς το τελείωμα (είναι φυσική η κούραση και η ένταση που βγαίνει μετά την 8η-9η επανάληψη), ωστόσο μην το κάνετε από την αρχή. Αυτό δεν θα ονομάζεται "πόνος", αλλά... θέατρο!

4) Ότι σας πει ο μπρατσαράς που βρίσκεται δίπλα σας, είναι 10% αληθινό γεγονός και 100% παραμύθι της Χαλιμάς! Τον πρώτο καιρό που θα πάτε στο γυμναστήριο, θα ακούσετε διάφορες απόψεις για συγκεκριμένες ασκήσεις. Ωστόσο όταν περάσει ο καιρός και αποκτήσετε εμπειρία, θα σπάτε πλάκα όταν θα ακούτε άτομα να λένε πως "τα βάρη μετατρέπουν το πάχος σε μύες"!

5) Πηγαίνετε στο γυμναστήριο με έναν πραγματικό στόχο για το σώμα σας και όχι για να πάτε τη γυμνάστρια στο κρεβάτι! Μερικοί τύποι πηγαίνουν στο γυμναστήριο για να ρίξουν γκόμενες και η αλήθεια είναι πως αυτός είναι ο ιδανικός τόπος για να κάνουν παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να ξέρουν πως τα περισσότερα κορίτσια εκεί έχουν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό (όχι το σεξ...) τους και τη... χυλόπιτα έτοιμη!



6) Βάλτε ξανά τα βάρη που σηκώνετε πίσω στο ράφι τους, δεν θα το κάνει κανείς άλλος για εσάς. Οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο γυμναστήριο, συνήθως δουλεύουν σκληρά και σηκώνουν πολλά βάρη, σε όλη τη διάρκεια των ασκήσεών τους. Μην τους υποχρεώνετε να σηκώνουν ακόμα περισσότερα, ξεχνώντας να τοποθετήσετε τα δικά σας εκεί που τα βρήκατε. Σεβασμός...

7) Μην αφήνετε τον ιδρώτα σας στον πάγκο. Δεν υπάρχει κάτι πιο... γλοιώδες για τον επόμενο, όταν έχετε τελειώσει την άσκηση, σηκώνεστε από τον πάγκο και τον έχετε γεμίσει με ιδρώτα!

8) Δεν σταματάτε ένα σετ ασκήσεων επειδή κουραστήκατε... σταματάτε μόνο όταν το ολοκληρώσετε! Η φράση "φτάνει, ως εδώ!" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας, όταν μπαίνετε στο γυμναστήριο. Και δεν σταματάτε όταν το σώμα σας λέει "όχι", αλλά όταν έχετε... παραδώσει πνεύμα!

9) Στο γυμναστήριο πηγαίνετε για να γυμναστείτε (το λέει και η λέξη). Το μπλα μπλα δεν είναι άσκηση. Είναι cool να συζητάτε με τους γύρω σας για την επικαιρότητα, ωστόσο αν το κάνετε καθ' όλη τη διάρκεια των ασκήσεων, τότε όσοι θέλουν να συγκεντρωθούν, πρέπει να ανέχονται τη φλυαρία σας. Ενοχλητικό...

10) Προσπαθήστε σκληρά. Διαφορετικά, καθίστε σπίτι! Χωρίς περισσότερες εξηγήσεις.
πηγη
 
Top