...ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Απόφαση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με ΘΕΜΑ: Το έγγραφο περί Συμφωνητικού Παραχώρησης Εγκαταστάσεων Στίβου στο Γήπεδο “ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ”, μεταξύ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ και του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας...
Στο Αιγάλεω, σήμερα 23 Ιούνη και ώρα 20.30 στα γραφεία του ΑΠΣ “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, στην οδό Νικίου 56, συνήλθε έκτακτα το Δ.Σ. του Συλλόγου με θέμα: Απάντηση στο έγγραφο που επεδόθη στον Σύλλογό μας περί Συμφωνητικού παραχώρησης Εγκαταστάσεων Στίβου στο γήπεδο “Εύα Χριστοδούλου” από τον Δήμο Αιγάλεω προς το Αθλητικό μας Σωματείο...
ΑΠΟΦΑΣΗ
Μετά από διεξοδική συζήτηση, το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, αποφάσισε, αφού διάβασε, μελέτησε και ασχολήθηκε με το επισυναπτόμενο έγγραφο του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ προς τον Σύλλογό μας:
Α) Ομόφωνα επιστρέφει προς τον Δήμο Αιγάλεω το έγγραφο, χαρακτηρίζοντάς το απαράδεκτο
Β) Ομόφωνα επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να προτρέπει τα μέλη του να αθλούνται κανονικά στον στίβο του ΔΑΚ “ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ” όπως το έκαναν επί 18 χρόνια και να αγνοούν τις αντιδημοκρατικές διατάξεις του προταθέντος συμφωνητικού.
Γ) ΟΜΟΦΩΝΑ επισημαίνει επίσης ότι τα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα ανήκουν σε όλο τον αιγαλιώτικο λαό και υπηρετούν το κοινωνικό αγαθό του Αθλητισμού, με την ευθύνη λειτουργίας, προστασίας της Υγείας, Ασφάλειας, Συντήρησης, να είναι υποχρέωση του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ προς όλους τους αθλούμενους πολίτες του Δήμου μας.
Κάθε άλλη πρόταση-συμφωνητικό επιστρέφεται στους εμπνευστές της ως απαράδεκτη, προκλητικά αντιδημοκρατική και αντίθετη με τη λογική της στήριξης των αθλητικών σωματείων της πόλης, των χιλιάδων αθλουμένων της και του Αθλητικού Μέλλοντός της...
Δ) Δηλώνει ότι θα αντισταθεί ενεργά-καθημερινά σε κάθε προσπάθεια έξωσης αθλητών και σωματείων από το ΔΑΚ “ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ” και καθιστά υπεύθυνο για ό,τι συμβεί, όποιον απεργάζεται βίαια σχέδια εφαρμογής των πρακτικών αυτών...
Ε) Τέλος, καλεί σε ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ όλα τα αδελφά ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ του Αιγάλεω που κάνουν χρήση τόσο του ΔΑΚ “ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ” όσο και των υπόλοιπων ΔΑΚ, για να σταματήσουν τώρα τον αντιδημοκρατικό κατήφορο, τον αυταρχισμό και τη βία της υπάρχουσας Δημοτικής Αρχής, καλώντας την άμεσα να ανακαλέσει τα συμφωνητικά και να επανέλθει στη δημοκρατική ομαλότητα.
Οι αθλητές του ΑΠΣ “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ θα συνεχίσουν να αθλούνται κανονικά, όπως το πράττουν για 10ετίες, κλείνοντας τα αυτιά τους σε κάθε απαγόρευση, σε κάθε ετεροβαρή συμφωνητικά, τα οποία και θα αποτελέσουν και την οριστική ταφόπλακα για τα αθλητικά σωματεία του Δήμου και τον Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΣ “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ...
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΙΖΝΕΣ και ξεπούλημα στους ιδιώτες από τον Δήμο Αιγάλεω, όλων των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΠΣ “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας ΕΚΒΙΑΖΕΙ τα αθλητικά σωματεία του Αιγάλεω!!!


 
Top