Αιγάλεω: Αποχαιρέτισε ο Ρουμελιώτης
Ο Κώστας Ρουμελιώτης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω και με γραπτή του δήλωσε αποχαιρέτισε το «Σίτι» ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθηση πως η τέως ομάδα του θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις του Ομίλου του Βορρά της Β' Εθνικής.

Η δήλωση του Κώστα Ρουμελιώτη αναφέρει:

«Δεν θα πω τίποτα άσχημο, σεβόμενος την τεράστια προσπάθεια και τον όγκο δουλειάς που πραγματοποιήθηκε στο σύλλογο με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μου Βασίλη Χρυσαλά και Γιώργου Κατσιλιέρη.

Καταρχάς η οργάνωση των Ακαδημιών αποτελεί μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Επίσης οι νεαροί αθλητές του συλλόγου με την σκληρή δουλειά τους απέδειξαν και τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας και να αποτελέσουν τη βάση για να χτίσει το Αιγάλεω κάτι όμορφο και υγιές.

Το Αιγάλεω άλλωστε έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας απ όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις κατηγορίας διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στους φίλους που απέκτησα, μέσα στις δύσκολες συνθήκες εργασίας αλλά και σε όσους αποτελούν την ευρύτερη οικογένεια του Αιγάλεω, επιτυχίες αθλητικές και προσωπικές.

Κώστας Ρουμελιώτης».
 
Top